CHALUPA NA MÍRU

     Poptávka po chalupách nikdy nebyla vyšší. Nabídka je minimální a pravděpodobnost, že svoji vysněnou chalupu najdete na internetu nestojí za řeč. Řekněte nám, co hledáte a my to najdeme. Bojíte se náročnosti rekonstrukce? Společně to vymyslíme a vše potřebné zařídíme za Vás.  

Zájem o chalupy na horách neustále roste, jenže sehnat tu vysněnou nemovitost je často doslova nadlidský úkol. Většina těch nejlepších chalup se na trh vůbec nedostane. A pokud ano, většinou před zájemcem stojí další velký úkol, rekonstrukce. 

Jelikož jsme místní, informace se k nám často dostane dříve, než na internet. Máme přehled o celé řadě objektů, které by na prodej být mohly, nebo v budoucnu budou. Další možností je chalupu aktivně vyhledat, i to je díky naší síti kontaktů možné a často se děje.

Jestli je jedna věc, která nás skutečně baví, pak je to rekonstrukce horských nemovitostí, vracení starých chalup zpět k životu. Náš typický klient ví přesně co chce, ale neví, jak to najít a případně nemá čas a zkušenosti troufnout si na rekonstrukci. My máme čas, místní znalosti, zkušenosti a síť kvalitních prověřených dodavatelů. 

Pokud se s námi podělíte o poptávku, najdeme Vám chalupu na míru. Pokud bude třeba, jsme schopni zajistit částečně, a nebo kompletně její rekonstrukci dle Vašich přání a snů. S námi se nemusíte bát do odvážného projektu pustit, společně to hravě zvládneme.